Home Assistant

Home Assistant


Home Assistant kan worden geïntegreerd met meer dan duizend verschillende apparaten en services.
Zodra je al je apparaten in huis hebt geïntegreerd, kun je de geavanceerde automatiseringsengine van Home Assistant ontketenen om je huis voor je te laten werken.

Doe het licht aan als de zon ondergaat of als je thuiskomt
Waarschuwt u wanneer u uw garagedeur open laat staan.

Home Assistant is niet alleen beperkt tot Home Assistant. Installeer eenvoudig andere applicaties waarmee u uw huis kunt beheren.
Home Assistant houdt je gegevens lokaal.

Home Assistant communiceert lokaal met je apparaten en zal terugvallen op het ophalen van gegevens uit de cloud als er geen andere optie is. Er worden geen gegevens in de cloud opgeslagen en alles wordt lokaal verwerkt.
Gebruik de officiële Home Assistant-apps, een handige metgezel om snel je apparaten te bedienen en een melding te krijgen wanneer er dingen in je huis gebeuren, zelfs om je pols met de Apple Watch.

De apps kunnen ook worden gebruikt om uw locatie naar huis te sturen om aanwezigheidsdetectie te gebruiken als onderdeel van uw automatiseringen. Gegevens worden rechtstreeks naar uw huis verzonden, geen toegang door derden.
Met Home Assistant kunt u uw energieverbruik bijhouden met de functie voor energiebeheer in huis. Krijg nieuwe inzichten, optimaliseer uw zonnepaneelproductie, plan uw energieverbruik en bespaar geld.

Wil je hulp bij het installeren of instellen van Home Assistant, klik dan hier of neem contact met ons op.