Smart home support

Heb je vragen over de producten die je bij ons hebt gekocht of die we aanbieden, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Via email, whatsapp of telefoon zijn we bereikbaar.

Wanneer je hulp wil met het installeren, instellen of uitbreiden van Home Assistant dan helpen we je hiermee graag. Afhankelijk van je verzoek, en de tijd die het kost om uit te voeren brengen we hiervoor kosten in rekening.

Heb je geen tijd, geen zin of een andere reden om niet zelf Home Assistant te installeren en in te stellen dan kunnen we dit ook voor je doen. Zelfs installatie bij je thuis behoort tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van het aantal te integreren apparaten en in te stellen automatiseringen brengen we hiervoor kosten in rekening. Mocht je na enige tijd nog dingen gewijzigd willen hebben dan doen we dit uiteraard ook.

Voordat we aan het werk gaan sturen we een vrijblijvende offerte.

Wil je support op een applicatie anders dan Home Assistant, van één van de merken die wij aanbieden, neem ook dan contact met ons op. We kunnen in dat geval je vraag naar onze partners doorsturen zodat je op de best mogelijke manier geholpen wordt.