Aqara

Aqara

Het merk Aqara is opgericht in 2016. De naam “Aqara” is ontstaan uit de Latijnse woorden “acutulus” (slim) en “ara” (thuis). De visie van Aqara is om klanten uitgebreide smart home-producten en -oplossingen te bieden die prachtig ontworpen, betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn.

Aqara zet zich in om energie-efficiënte oplossingen aan klanten te bieden en onze producten hebben een extreem laag energieverbruik. Ons productontwerp is eenvoudig en strak, gevolgd door de “less is more” ontwerpfilosofie. Om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn, ondersteunen Aqara-producten alle belangrijke platforms, waaronder Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en Mi Home.

Sinds 2017 heeft Aqara wereldwijd meer dan vierhonderd 4S “Aqara Home”-winkels geopend om meer gepersonaliseerde smart home-oplossingen te bieden. In 2019 betrad Aqara de Amerikaanse markt. Tegenwoordig bestrijken de online-apparaten van Aqara 192 landen en gebieden en bedienen ze meer dan 2 miljoen klanten.

Aqara blijft zijn wereldwijde aanwezigheid uitbreiden in de Verenigde Staten, de EU, China, enz., en streeft ernaar om slimme thuistechnologie naar elk huishouden over de hele wereld te brengen.


Het bekroonde ontwerp van Aqara is zowel eenvoudig als elegant en is gemaakt om in de stijl van elk huis te passen.

Onze doe-het-zelf-installatie vereist geen gereedschap om te installeren, waardoor je jouw slimme huis gemakkelijk kunt onderhouden en aanpassen zoals jij dat wil.


Het uitgebreide portfolio omvat meer dan 100 aangesloten producten en is geïntegreerd met HomeKit en meer, zodat je eindeloze manieren hebt om je huis naadloos te automatiseren.